τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος: Εγώ βοήθησα τη ΧΑ, εγώ "έφαγα" τον Γ. Καρατζαφέρη εις γνώσιν Σαμαρά

"Έπαιξα επικίνδυνο παιχνίδι για το κακό της παράταξης και της χώρας μου", λέει τώρα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος σε όποιον επικοινωνεί μαζί του. 

Ένας από αυτούς που επικοινώνησε με τον κ. Μπαλτάκο είπε σε συνεργάτη του spirospero.gr ότι :"Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που προώθησε από το παρασκήνιο την ανέλιξη της ΧΑ με το σκεπτικό ότι αν βοηθήσουμε την ΧΑ, θα απαλλαγούμε από το ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και η παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές". 

"Άρα", συνέχισε ο συνεργάτης του κ. Μπαλτάκου, "η σχέση του με την ΧΑ ήταν γνωστές στον Πρωθυπουργό, αφού ο τέως γραμματέας του υποyργικού συμβουλίου έφερε εις πέρας το σχέδιο της ΝΔ". 

Όταν δυνάμωσε η ΧΑ περισσότερο από ότι υπολόγιζαν, ο κ. Μπαλτάκος είπε στον πρωθυπουργό ότι είναι προς το συμφέρον της παράταξης να έχουμε επαφές με τον κ. Μιχαλολιάκο "γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται". Ο κ. Σαμαράς κατά τον συνομιλητή μας, συμφώνησε. Έτσι ο Μπαλτάκος άρχισε να προετοιμάζει το κλίμα μίας πιθανής συνεργασίας των δύο κομμάτων με την περιβόητη δήλωση ότι μπορεί αν χρειαστεί η ΝΔ να συνεργαστεί με την ΧΑ. 

Η θέση αυτή "δένει" με τις προσπάθειες του Α. Σαμαρά να εξοβελίσει τον Γ. Καρατζαφέρη "αγοράζοντας" στελέχη του ΛΑΟΣ προεκλογικά όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης κα. 

Είναι άραγε αλήθεια το βρώμικο αυτό πολιτικό παρασκήνιο, που μεταφέρουν συνεργάτες του αποπεμφθέντος γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου;

ΠΗΓΗ:freepen.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP