τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Μπαράκ Ομπάμα στην εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη (βίντεο)



Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι έτυχε να δουν το τελευταίο επεισόδιο του "Between two ferns", την εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη. Ο πρωταγωνιστής των "Hangover", που συνήθως καλεί στην εκπομπή του διάσημους σταρ, αυτή τη φορά είχε καλεσμένο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Η εκπομπή κρατάει μόλις λίγα λεπτά, τα οποία όμως είναι αρκετά για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να θέσει περίεργα ερωτήματα, με ακόμη πιο περίεργο τρόπο.
«Πως νιώθετε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος;», ήταν μια από τις καυστικές ερωτήσεις του Γαλυφιανάκη για να πάρει την απάντηση από τον Ομπάμα: «Πως νιώθεις που είναι η τελευταία φορά που μιλάς σε έναν πρόεδρο;».
Η συνομιλία των δύο ανδρών συνεχίζει με λεκτικά παιχνίδια, ενώ ο Γαλιφιανάκης ρωτάει τον πρόεδρο των ΗΠΑ πως βλέπει τον πρεσβευτή της χώρας, Ντένις Ρόντμαν στη «Βόρειο ΙΚΕΑ», για τα… διαζύγια των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και για το αν είναι «φυτό», για να λάβει το σχόλιο του Ομπάμα: «Νομίζεις ότι μία γυναίκα όπως η Μισέλ θα παντρευόταν ένα φυτό;».
Στο τέλος, μάλιστα, της εξάλεπτης συνομιλίας τους αποκαλύφθηκε και ένα μυστικό που κρατούσε κρυφό ο Ζακ Γαλιφιανάκης για το σημείο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής του.
Δείτε το βίντεο:




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP