τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εκτεταμένα Black out κατά τις ώρες της καταμέτρησης των ψήφων.

Εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος- CHP,  στην Τουρκία, εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε όλη την Τουρκία, καθώς γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων της ψηφοφορίας της Κυριακής.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ‘Χουριέτ’  ο δήμαρχος της Εσκίσεχίρ, μέλος του CHP, ανέφερε διακοπές ρεύματος σε εννέα περιοχές της πόλης καθώς και στο κέντρο.

«15% των ψήφων έχει μόνο καταμετρηθεί και το CHP  έχει 52,07% ενώ το Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- AKP, του Ερντογάν έχει 35%.

Η ηλεκτρική εταιρεία δεν αναφέρει τις αιτίες της συσκότισης μας. Υπάρχουν πολλά ενημερωτικά δελτία τα οποία δεν μπορούμε να τα καταχωρήσουμε», είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι διακοπές του ρεύματος σχετίζονται με μεθοδεύσεις νοθείας.

Ενώ ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη διαμαρτύρεται για τις ασυνήθιστες διακοπές ρεύματος, σε ορισμένες περιοχές της πόλης, αναφέρθηκε η καταμέτρηση των ψήφων με το φως των κεριών και των Smartphone, όπως στην πόλη Γκαζιαντέπ.

Πηγή:http://www.echedoros-a.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP