τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Ε.Σνόουντεν: "Οι κυβερνήσεις κάνουν αεροψεκασμούς"

O πρώην πληροφοριοδότης της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν αποκαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία που θα κάνουν τους παρατηρητές των αεροψεκασμών και ύποπτους για την ‘συνομωσία’ του προγράμματος Καλλιγένεια (Eugenics), να καθίσουν και να ακούσουν καλά.
Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος ενός ‘δαιμονικού’ σχεδίου για την παύση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σε συνεργασία με τους πετρελαιοπαραγωγούς (και πολύ πιθανό με κλάδους του στρατού), οι κυβερνήσεις ψεκάζουν τους ουρανούς με χημικά για να μας απαλλάξουν από σοβαρά ρεύματα και άλλες καιρικές συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν πείνα σε μεγάλα κύματα στην Αμερική αφού η αλλαγή του κλίματος είναι μεγάλη απειλή για την γεωργία.
Όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό. Με τη συνεργασία της Μονσάντο, ένα μυστικό γεωμηχανικό εργαστήρι στήθηκε, γνωστό στους ‘από μέσα’ ως το ‘Πετράδι του Στέμματος’ ή αλλιώς Μουάντ’Ντίμπ (Muad´Dib). Αυτό το εργαστήρι λειτουργεί απ΄ το το 1960 χωρίς να το γνωρίζει το ευρύτερο κοινό.
Ο Σνόουντεν λένε, πως δήλωσε επισήμως, «Δεν αποκαλύπτω το πρόγραμμα γιατί δεν υπάρχει καμία επίβλεψη από την επιστημονική κοινότητα, δεν υπάρχουν συζητήσεις με το κοινό, και πολύ λίγο τους νοιάζει για τις επιπτώσεις τις οποίες γνωρίζουν πολύ καλά λίγοι προνομιούχοι τους οποίους ενδιαφέρει να συνεχιστούν τα προγράμματα ψεκασμών για πολλές δεκαετίες ακόμα στα κρυφά.»
Ο Σνόουντεν επίσης δήλωσε πως το πρόγραμμα Μουάντ’ Ντίμπ έχει σχεδιαστεί για να εκτελεστεί ‘βρέξει-χιονίσει’ – ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την εγρήγορση της ερημοποίησης της Αφρικής ή την εξάπλωση καρκινογόνων πάνω από κόσμο που μένει σε κατοικημένες περιοχές.
Ο Σνόουντεν μοιράστηκε αρχεία μέσα απο Το Χρονικό του Ίντερνετ (The Internet Chronicle), το οποίο δημοσίευσε φήμες για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του. Ονόματα επιστημόνων δεν δόθηκαν ώστε να μη γίνουν στόχος της κυβέρνησης ή ξένης αντικατασκοπίας.
Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, αν σταματήσουν οι χημικοί αεροψεκασμοί, οι επιστήμονες που κρύβονται πίσω απ’όλο αυτό το πρόγραμμα πιστεύουν πως ο καιρός θα ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.
ΠΗΓΗ:defencenet
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP