τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο "αριστερός" Σπύρος θα συνεχίσει να πίνει στην υγειά μας.



Από τη συχνότητα του Alpha θα πίνει "Στην υγειά μας" ο Σπύρος Παπαδόπουλος τη φετινή σεζόν.
Σε συνέντευξή του στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ, διευκρινίζει αρκετά πράγματα. Μήπως να κοιτάξει στον καθρέφτη;Έκλεισε καλά λεφτάκια ο Σπυράκος με τη βοήθεια του Λάκη του - του Λαλάκη του!
Διαβάστε τη συνέντευξή του στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
Μεσολαβητής ο κουμπάρος Λάκης
«Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το "Στην υγειά μας" έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Είχα παίξει μαζί του στην μεγάλη του επιτυχία "Ήταν ένα μικρό καράβι" κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ' αυτό».
Τι λέει για την ΕΡΤ και το "μαύρο" στην δημόσια τηλεόραση
«Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκατέλειψα την ΕΡΤ. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς δελεαστικότατες προτάσεις για να μεταγραφώ σε ιδιωτικά κανάλια, υπήρξαν πολλές "σειρήνες", αλλά ποτέ δεν έφυγα. Έριξα την αυλαία χωρίς κανείς να ξέρει πότε και πώς θα ανοίξει ξανά, έγινε κάποια κουβέντα ότι ήθελαν την εκπομπή, αλλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα σίγουρο και δεν ήξεραν πότε θα υπάρξουν οι απαντήσεις. Ζουν πενήντα οικογένειες από την εκπομπή μου, δεν μπορούσα λοιπόν να διακινδυνέψω να τις αφήσω χωρίς δουλειά. Θα το ξανατονίσω γιατί έχει μεγάλη σημασία: δεν εγκατέλειψα την κρατική τηλεόραση. Βρήκα νέα στέγη γιατί υπήρχε ρευστότητα και μεγάλη ανασφάλεια σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη».
«Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε. Ήταν άστοχη και άκομψη η κίνηση, αλλά έπρεπε να συμβεί το ξεσκαρτάρισμα αυτό γιατί υπήρχε παθογένεια, υπήρχε αρρώστια στην κρατική τηλεόραση. Κακά τα ψέματα. Γίνονταν σημεία και τέρατα εκεί. Δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που δούλευαν πολύ σκληρά. Αναφέρομαι στους άλλους, σ' αυτούς που δεν πάταγαν ποτέ και τα έπαιρναν χοντρά, στους διαπλεκόμενους, στους κηφήνες, στους αργόσχολους».
Τα χρήματα που έχει πάρει 
«Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα κι ας θέλησαν να το παίξουν πολλοί αυτό πετώντας μου λάσπη. Πήρα πολύ καλά λεφτά και τώρα βάση των νέων δεδομένων έκλεισα καλά χρήματα».
ΠΗΓΗ:makeleio.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP