τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Προκαλούν οι Σουηδοί με διαφήμιση κατά της Κρήτης!

Διαφήμιση ιδιωτικής επιχείρησης της Σουηδίας  προκαλεί στην προσπάθειά της να προσελκύσει πελάτες αποτρέποντας τους κατοίκους της χώρας να επισκεφθούν την Κρήτη.


Συγκεκριμένα η διαφήμιση της επιχείρησης Liseberg στο Γκέτεμποργκ και συγκεκριμένα ενός ψυχαγωγικού πάρκου, προβάλλει στην κεντρική της ιστοσελίδα (αλλά και μέσω αφισών), την εικόνα ενός αγοριού που κλαίει με τη λεζάντα «Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg».
Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων όταν αντελήφθη το περιεχόμενο της διαφήμισης προέβη σε διαμαρτυρία προς την πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, ενώ την σχετική επιστολή κοινοποίησε και στα Υπ. Εξωτερικών και Τουρισμού.
Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Σουηδία σε μια προσπάθεια τόνωσης του τουριστικού ρεύματος από αυτή την χώρα. Άραγε σκοπεύει να κάνει κάτι για το θέμα αυτό;
Αναλυτικά η επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μ. Γιαννούλης και ο γραμματέας Ε. Παπαδάκης είναι η εξής:
Προς:
Πρεσβεία της Σουηδίας
Κοινοποίηση:
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Τουρισμού

Αξιότιμε κύριε πρέσβη,
Με μεγάλη λύπη, πληροφορηθήκαμε ότι το ψυχαγωγικό πάρκο Liseberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έχει αναρτήσει αφίσα γράφοντας: ¨Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg¨.
Ως Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εκπροσωπώντας τον σημαντικότερο προορισμό των Σουηδών, διαμαρτυρόμαστε για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του συγκεκριμένου ψυχαγωγικού πάρκου και ζητάμε τη βοήθεια σας, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η δυσφήμιση. Είναι γνωστό ότι οι δεσμοί Ελλάδας Σουηδίας, και ιδιαίτερα της Κρήτης και του Νομού Χανίων είναι πολύ ισχυροί και σε καμία περίπτωση τέτοιες κακόβουλες ενέργειες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο λαών.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας πάνω στο θέμα.

Πηγή:freepen.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP