τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Υπερφυσικές δυνάμεις αποδίδει στον Ιησού αρχαίο αιγυπτιακό κείμενο!


Απόκρυφα στοιχεία σχετικά με τη σύλληψη και τη σταύρωση του Ιησού έφερε στην επιφάνεια η αποκρυπτογράφηση αιγυπτιακού κειμένου, γραμμένου στην κοπτική και ηλικίας 1.200 ετών, μερικά εκ των οποίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην ιστορία.



Σύμφωνα με το κείμενο, ο Πόντιος Πιλάτος, προτού διατάξει τη σταύρωσή του, συνέφαγε με τον Ιησού, ενώ προσφέρθηκε ακόμα και να θυσιάσει στη θέση του τον ίδιο του το γιο.
Επίσης, εξηγεί γιατί ο Ιούδας φίλησε τον Ιησού: στόχος του ήταν να τον προδώσει, καθώς ο Ιησούς είχε την ικανότητα να αλλάζει σχήμα, μορφή, χρώμα και ηλικία.

Και τότε οι Ιουδαίοι είπαν: «Και πώς θα τον συλλάβουμε; Διότι, δεν έχει μία μορφή και η εμφάνισή του διαρκώς αλλάζει. Τη μια είναι ροδοκόκκινος, την άλλη άσπρος σαν πανί κι ενίοτε κόκκινος σαν τη τομάτα... Άλλοτε νεανίζων και άλλοτε γηραιός...».

Πράγμα που φρόντισε να διευθετήσει ο Ιούδας με ένα φιλί ως μέσο αναγνώρισής του.
Τέλος, το κρυπτογραφημένο αιγυπτιακό κείμενο τοποθετεί την ημέρα της σύλληψης του Ιησού το απόγευμα της Τρίτης και όχι της Τετάρτης, κάτι που διασαλεύει το timeline της εορτής του Πάσχα.
Δυστυχώς, οι εν λόγω περιγραφές των αλά X-Men ικανοτήτων του Ιησού δεν ενσωματώθηκαν ποτέ στη mainstream εκδοχή της Βίβλου. (iefimerida)








Σχόλιο
Ο κάθε καραγκιόζης στην Αίγυπτο ή αλλού, 800 χρόνια μετά τον Χριστό,  έγραφε ότι του κατέβαινε. Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Χριστός  ήταν ....Νεφελίμ :)


Πηγή:http://www.prisonplanet.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP