τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


Είναι αυτό που λένε «έχω μείνει speachless»!
Ζούμε στην απόλυτη παράνοια σε αυτήν την χαρούμενη ενωμένη ευρώπη ,καθώς όλοι μισούν τους Έλληνες (δηλαδή εμάς) Γινόμαστε μάρτυρες αλλά και αποδέκτες μιας εξωφρενικής κούρσας ανθελληνικού ρατσιστικού παραληρήματος από την καθεστωτική πολιτικοκοινωνική ελίτ της χώρας που εμείς οι ίδιοι φαινομενικά έχουμε επιλέξει. Οι Άγγλοι ανάβουν το τσιγάρο τους με την Ολυμπιακή Δάδα, αλλά κανένας δεν ενοχλήθηκε από αυτήν την απρέπεια και την καταπάτηση της Ολυμπιακής Φλόγας.
Μόνο η ίδια η Φλόγα ενοχλήθηκε κι έσβησε από την ασέβεια και την ασέλγεια!
Είναι πέρα από κάθε φαντασία τρελό, να βρίζεται, να συκοφαντείται και να λοιδορείται διαρκώς η Ελλάδα διεθνώς από τον κάθε αχρείο κι αυτά τα μπάζα, που είναι εντελώς ..μπάζα, να κινητοποιούνται και να σηκώνουν ορυμαγδό μόνον εναντίον μιας Ελληνίδας αθλήτριας για ένα εντελώς άσχετο σχόλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε με φασιστική αυθαιρεσία ως ρατσιστικό!!!!!
Αυτό που με έχει βγάλει απ’ τα ρούχα μου είναι σύγκριση της στάσης που κράτησαν όλοι αυτοί στο σχόλιο μέσω FB του υποψήφιου βουλευτή της Νέας δημοκρατίας Γιάννη Δριμάλα, ο οποίος δήλωσε στο “στα @@ μου αν οι Έλληνες πεθαίνουν, σκοτώνονται ή αυτοκτονούν”.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!
Ωραία λοιπόν τους Έλληνες έβριζε άλλωστε, αυτούς μπορούν να τους βρίζουν να τους δέρνουν, να τους συκοφαντούν, να τους ξεφτιλίζουν να τους ποδοπατάνε, να τους αποκλείουν, να τους ακυρώνουν!
Διώχνουν , αποκλείουν και κυνηγούν κάθε άξιο και δημιουργικό που μπορεί να δώσει οτιδήποτε στη χώρα, όποιος μπορεί να ανεβάσει τον πήχυ είναι επικίνδυνος, πρέπει να κατηγορηθεί, να ταπεινωθεί, να διασυρθεί, να αποκλεισθεί, να ακυρωθεί με οποιοδήποτε φαιδρό πρόσχημα.
Σβήνουν, και συνθλίβουν εδώ και χρόνια μεθοδικά ό,τι μπορεί να δημιουργήσει ευημερία, χαρά, τεχνολογία, ευκολία, ευλογία, ανάταση και εισάγουν κάθε είδους μιζέρια, φανατισμό, τύφλωση, προβληματικότητα, γυφτιά, βρωμιά και φορτίο.
Θα μπορούσα να δώσω κι άλλα παραδείγματα αυτού του φαινομένου αλλά θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες ανοησίες στο μέλλον στάνταρ!!!
Μέχρι τότε όλοι να αγοράζουμε Ελληνικά προιόντα στηρίζουμε την Ελλάδα  αλλά πηγαίνοντας με την ΒΜW  μας στο ΙΚΕΑ,LIDL,PRAKTIKER  κτλπ… Αθάνατε Έλληνα ακόμη και στην επανάσταση σου μισές δουλειές κάνεις… 
Ξυλοκόπος...
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP