τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ελλάς Γαλλία συμμαχία;;;

Ελλάς Γαλλία συμμαχία...
 Η κορο'ι'δία έχει και τα όρια της,αν και εδώ έχουμε ξεπεράσει το μέτρο κατά πολύ.
Ξαφνικά ο Φρανσουά ήρθε να μας δώσει συμπαράσταση και λύσεις στην ψωροκόστενα μιας που η Γαλλία φυσάει από ανάπτυξη,δεν έχει ανεργεία,δεν έχει μεταναστευτικό πρόβλημα και γενικά είναι η χώρα του ποτέ ποτέ και του παραμυθιού.Και μην πει κανείς ότι ήρθε να πουλήσει όπλα.Πονηρά και καχύποπτα μυαλά!!!
Και είναι αλήθεια γιατί η συμφωνία είχε παρθεί το 2008 με τον Κωστάκι(Καρα αμαν αλη) και τον κύριο Μπρούνι συγνώμη Σαρκοζί.Που είχε πει το περίφημο Ελλάς-Γαλλία:Ζήτω η νέα συμμαχία!!!



Οι δύο αυτοί <<ηγέτες>> έχουν ένα κοινό,κάνουν τρομερές κωλοτούμπες ο μεν Ολάντ έκραζε και έβγαζε σπυριά για την Μις Μέρκελ και το δικό μας παιδί ο Αντωνάκης μας ήταν αντημνημονιακός μετά έγινε μνημονιακός και μετά έκανε κι αυτός μόκο στς Μις Μέρκελ.Οπότε ερχόμαστε πάλι στο σλόγκαν Ελλάς Γαλλία μια κωλοτούμπα μια ιστορία...
Αυτό που λάτρεψα στην όλη συνάντηση ήταν ο περίπατος τους και το σπάσιμο της φωνής του Αλήτη προδότη Σα μα ρά!!!Ένα μικρό αφιέρωμα στους φίλους της Ν.Δ...Σε σχέση με τον αν αντέχουν οι Έλληνες που την ατάκα την έχει κλέψει από τον μέγιστο θεσμικό παράγοντα ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ  τι σου λέω αγαπημένε αναγνώστη,βλέπω να κλαις επάνω στο pc σου και να τα κάνεις μαντάρα στο άκουσμα αυτού του ήρωα,αυτού του αντιστασιακού στα 15 χρόνια του ανθρώπου και προέδρου της δημοκρατίας των Ελλήνων!!!

Η έλλειψη φαντασίας και ατάκας έχει κουράσει και τον πιο προβατοποιημένο ψηφοφόρο  νομίζω και ενώ εμείς αρνούμαστε να ξυπνήσουμε κάνουν το παν να μας σηκώσουν από τον καναπέ μας δηλαδή με λίγα λόγια δεν έχουν το Θεό τους κυρά Μαριάννα μου!!!
 Αδέρφια μου Έλληνες κανένας Γάλλος Άγγλος Πορτογάλος δεν θα μας σώσει γιατί πρώτα έχει να σώσει την πατρίδα του,ας δουν τα χάλια του πρώτα και μετά μας πουλάνε ιστορίες για αρκούδες.
Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και ηγέτες που δεν κάνουν τούμπες όπως ο αρχηγός του Ξόφαλτσα(ΣΥ.ΡΙΖ.Α) που ξέρει να κρατάει την θέση του.Κανένας σωτήρας,κανένας πολιτικός μεσσίας αδερφέ μου μείναμε μόνοι μας στον μάταιο τούτο κόσμο το νου σου!!!
Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις το ρου της ιστορίας...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΛ-ΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ
ΕΛ-ΕΥΘΕΡΗ ΕΛ-ΛΑΔΑ
ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΟΥ ΞΥΠΝΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ

Λίνος........
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP